Badmintonketcher med fart på!

Jun 5, 2014 by

En vigtig ting som altid har meget stor vigtighed hos en badminton-spiller vil altid være badmintongrej. Alle badmintonudøvere behøver en badmintonketcher der tilgodeser samtlige af de krav som stilles fra BWF, i følgeskab af et par badmintonsko. Badminton-udstyr er den kategori af sportsremedier hvor der altid vil ske mest udvikling inden for. Blandt andet har Asiatiske Yonex netop udvidet verdensrekorden for hårdeste skud op til 493 km/t, (kilde: Sport-net.dk) som udnævner badminton til den uden sammenligning mest eksplosive sportsgren i verden.

En badmintonketcher vil altid være u-undværlig for samtlige badmintonudøvere og vil typisk være støbt i graphit som er en slags kul fiber materiale. Grafit er ualmindelig stabilt men også fleksibelt, så det er opnåligt at udforme badmintonketcher som kan agere som katapulter og trampoliner og derved give fjerbolden betydelig øget fart i forhold til badmintonatletens krop kan. Alt andet lige er der tre forskellige slags badmintonketcher. Hovedtung, hovedlet vægtbalance og neutral vægtbalance. De ketcherne som er hovedtunge badminton ketsjer sætter meget mere fart i bolden, men er på den anden side ikke så temposkabende ved det hurtige og det defensive spil. De hovedlette badmintonketcher er mere reaktionsstærke i det hurtige og det defensive spil, men langt fra så ekstra tempo i fjer-bolden imens der udøves angrebsspil. Sidst men ikke mindst så har den ligelige vægtfordelte badmintonketcher lige meget af de 2 fordele.

Bag enhver sportsgren er der udviklere af produkter. I fodbold er det Select og puma der har en finger med i størstedelen af nytænkningen. Hos badminton er det Yonex der kommer fra Japan der har en finger med i stort set alt opfinderri. Yonex holder rekorden for hårdeste smash og de er altid de først med nye materialer til inovation af badmintonketcher, badmintonsko og badmintontilbehør. Men Yonex har ikke hele tiden udviklet badmintongrej. Det udsprang faktisk med fiskeflod af kork materiale. Det var den gang en ganske god forretning før der kom fiske-flod af plastmaterialer. Yonex stifter lovede nu at han aldrig ville forbigås. Den drejning og beslutningen om at producere badmintonketcher, har udnævnt Yonex til leder af markedet inden for badminton. Yonex er i dag firmaet på jorden som er rettigheds holder af flest copyrights, som bevidner at Yonex for det meste fremavler ny teknologi. Se mere på: www.yonex.com

Related Posts

Tags

Share This