De store streamingfirmaer går ind i kampen

Jan 30, 2013 by

Året 2013 bliver det år hvor der for alvor sker en revolution indenfor tv-verden. Flere og flere tv-stationer lancere nye tv- kanaler for at få så stor en bid “af kagen” på det danske TV marked. Og at konkurrencen er hård er der ingen tvivl om.

Seertallene køre op og ned hos de forskellige tv-udbyder fordi at tv-seerne er uloyale som aldrig set før. En grundene til dette er bl.a. der aldrig har været så meget at vælge i mellem før. Ikke alene kæmper de danske tv-stationer om de danske tv-seer.

De store streamingfirmaer går ind i kampen

Nu er store amerikanske online streaming firmaer som Netflix og HBO Nordic rykkede ind på det danske marked. Det har været med til at tvinge mange af de danske tv-stationer til at lægge mere eller mindre alle der tv-udsendelser online så forbrugerne kan det de gerne vil når de vil og hvor de vil, skriver http://tvzapper.blogspirit.com/. Lige nu er det bare at nyde godt af det overflødighedshorn af film, tv-serier og anden underholdning der vælter frem fra alle tv-udbyderne.

Men det skal blive spændende at se om dette slaraffenlands lignende tilstande forsætter. For samtidigt med at vi kan vælge og vrage i mellem film og tv-serier stiller det også nye krav til os som forbruger. Vi har i alt vores tid været vand til at vi ikke skulle betale andet end licens for at se TV. Resten af økonomien sørgede tv-reklamerne for. Men den tid er ved at være forbi. Hvis man vil forsætte med at kunne se ubegrænset mængder af film og tv-serier og anden underholdning skal man forberede sig på at skulle betale et fast beløb hver måned for denne service.

Tip: Se http://vielskertv.yolasite.com/ for alt om TV

De fleste af online streaming udbyderne tager mellem 80 kr. og 130 kr. om måneden for deres online film og tv-serie service. Det er denne ekstra udgift man skal være klar på at betale hvis man vil nyde godt af det nye tiltag indenfor tv-verden. Tilgengæld kan man så være helt sikker på at slipper for de møg irriterende reklame afbrydelser der normalt kommer 5 – 6 i løbet af en film.

Til dem der absolut ikke vil betale for denne service kunne man måske forestille sig at man på et tidspunkt ville kunne vælge at register sig som gratis bruger hvis man godt kan leve med de møg irriterende reklame afbrydelser. For det bliver svære og svære med tiden for dem der gerne vil reklamer for deres produkter i TV at finder tv-kanaler der tilbyder dette.

Related Posts

Tags

Share This