Devitech ser på mobilabonnementer

May 23, 2012 by

Devitech ser på mobilabonnementer

Nettet er spændende fordi vi faktisk stadig er i den spæde start. Nye koncepter dukker op og nye ideer bliver til virkelighed. En branche der næsten er lige så gammel som internettet er affiliate-branchen. Altså det at reklamere for et produkt eller en service, og refererer du kunden får du et beløb tilbage.

Der er rigtigt mange affiliatesider på nettet og fælles for de fleste er at de er af ret ringe kvalitet. Siderne er opsat kun med det formål at en besøgende skal klikke videre og forhåbentlig købe noget. Men jeg fandt en side som har taget affiliate et skridt op og gjort deres service virkelig brugbar for de besøgende, en service der hjælper brugeren.

Siden jeg taler om er mobilabonnementpriser.dk, og de har lavet en lille genistreg efter min mening. I stedet for bare at have den sædvanlige oversigt over en masse abonnementer med en masse tal og priser og en stor købsknap, så har de lavet en genial søgefunktion, som gør at man kan indtaste sit forbrug og få listet de billigste mobilabonnementer.

Se det er sgu genialt. Man har distanceret sig fra hele mængden der kun reklamerer, til at lave en skidego service der med sikkerhed konverterer bedre.

Her kan du se hvordan søgeren ser ud:

 

 

 

 

 

 

 

 

Når internettet bliver mere modent

At sælge mobilabonnementer på nettet har hidtil været nemt, smæk en affiliateside op, få den op på Google og tjen nogle penge. Men det er jo kun i et nyt marked man kan det. Jo mere modent markedet bliver og jo flere der tilbyder den service mobilabonnementpriser.dk tilbyder, jo mindre omsætning er der til dem som kun lige får det til at virke, men ikke får tingene til at virke optimalt.

Jeg synes personligt affiliatebrancen er spændende, især fordi den kun er på babystadiet. Det er vildt spændende at følge udviklingen hvadenten det er mobilabonnementer eller forsikringer.

Og når vi taler om forsikringer, kunne næste level måske være at lave en affiliate side hvor man kunne se forskellige forsikringer og sammenligne f.eks. dækning. Jeg ved godt det er svært pga de kringlede regler forsikringsselskaberne med vilje laver, men der er muligheder for at lave det for den helt seriøse spiller (såfremt forsikringer er noget der sælges via affiliate).

Det handler handler om markedsføring og konvertering. Jo mere dine besøgende konverterer, jo mere tjener din markedsførringsindsats sig hjem!

 

Related Posts

Tags

Share This