En elladcykel til håndværkeren

Aug 24, 2012 by

For en håndværker kan manglen på en bil være et stort problem. Se bare den 28-årige vinduespudser Mikkel Friis, hvis bil gik i stykker, og som stod uden penge til reparation. Det gjorde pludselig, at han ingen mulighed havde for at komme ud til sine kunder. Og det kommer der ikke mange penge i kassen af.

Efter stor diskussion på iværksættersiden Amino kom flere dog frem til samme løsningsmodel: En elladcykel. En elladcykel er, som navnet siger, en ladcykel, der kører på el. Med et batteri med en levetid på op til 30 Km pr opladning , er det ikke noget problem at bruge en elladcykel som transportmiddel frem for en bil, så længe kunderne ligger i en rimelig afstand.

Mikkel Friis var i den heldige situation, at en anden Amino-bruger tilbød ham at låne sin elladcykel på ubestemt tid. Et tilbud, de færreste håndværkere kan sige nej til. Fordelene ved elladcyklen er mange. Det første og vigtigste er naturligvis, at der er plads til de nødvendige redskaber, hvilke det ikke er noget problem at transportere gennem byen, da man hele tiden kan få hjælp af cyklens motor. Oven i købet er cyklens batteri genopladelig, hvilket naturligvis betyder, at den er CO2-neutral og derfor noget mere miljøvenlig end en bil. Desuden kræver den ingen ledige parkeringspladser, men kan bare køres helt hen til boligen, hvor det så oven i købet vil være nemt at komme til de medbragte værktøjer. For hvor der er en havelåge, vil elladcyklen kunne komme igennem og på den måde give en stor fordel frem for en bil.

Der er altså masser af argumenter for at skifte bilen ud med en elladcykel, der kan transportere værktøjet. Og derudover kan man jo være lige så heldig som Mikkel Friis, der tabte sig 20 kilo på 7 måneder.

Related Posts

Tags

Share This