Hvad er relevant, når jeg skal købe mit første Micro SD kort?

Apr 8, 2013 by

Der er rigtig mange ting, der er relevante i forbindelse med dit første køb af et Micro SD kort, men det skal dog ikke være nogen hemmelighed (og du har med garanti også selv tænkt tanken), at noget af det absolut vigtigste er den hukommelsesplads kortet skal have, for først og fremmest ville det være spild af penge at købe et Micro SD kort, der har alt for meget plads og derudover ville det også være yderst dumt at købt et Micro SD kort, der ikke har nok plads, så du lige pludselig mangler plads til dine billeder, videooptagelser eller andre filer.

Se også:  MicroSDkort til enhver smag

Derudover skal du også holde øje med hvilken class det udvalgte Micro SD kort tilhører, for hvis du eksempelvis skal bruge det respektive hukommelseskort i forbindelse med optagelse af højkvalitetsvideo eller i forbindelse med fotografering med et spejlreflekskamera, så er det meget vigtigt at dit Micro SD kort er kategoriseret som en høj class, da dette har effekt på overførselshastigheden og hvis denne ikke er hurtigt nok, så kan det ganske enkelt ende med at ødelægge kvaliteten af den video der optagelse eller af de billeder, der tages.

Se også: Phone 7-platformen. Opdateringer over-the-air er således uden for rækkevidde, ligesom kryptering, understøttelse af micro-SD-kort og ægte multitasking.

For nogle mennesker er det ligeledes en prioritet, at deres Micro SD kort er produceret af en bestemt virksomhed, men dette bør dog ikke være den overvejende og vigtigste faktor for dit køb, for hvis du sætter dig for, at du udelukkende vil købe Micro SD kort fra Kingston eller lignende, så ekskluderer du enormt mange potentielle Micro SD kort fra din betragtning, hvilket nærmest er direkte dumt.

Prisen er naturligvis også en faktor vi ikke kommer udenom, for der er absolut ingen, der går ud og køber et nyt produkt uden at tænke på prisen som en af de absolut vigtigste parametre i forbindelse med det pågældende køb, og det gør du med garanti heller ikke. Derfor handler det også om at give sig god tid til købet, så du dermed har bedst mulighed for at finde frem til en webshop og ligeledes også et Micro SD kort, der opfylder dine krav om hukommelse, producent, class og pris.

Related Posts

Tags

Share This