Lidt om døden og det at skrive testamente

Mar 27, 2012 by

Jeg tænker en gang imellem på døden, det skal ikke være nogen hemmelighed, det er ikke noget jeg går og frygter, men jeg spekulerer om der er noget på den anden side, og spekulerer på hvordan mine medmennesker mon vil huske mig.

Den anden dag kom jeg kørende på min cykel på vej ned at handle, da jeg kører over for grønt er jeg tæt på at blive kørt ned af en scooter der kørte over for rødt. Se, den ene begivenhed kunne have forsaget min død. Ikke jeg jeg går og er bange, men man skal huske at der altså ikke skal så meget til, før man er væk.

Derfor skal man leve i nuet og elske dem der er tæt på. Men man skal også arbejde hårdt og langsigtet, så man kan være stolt af det man opnår, hvis man kommer så langt uden at dø 🙂

Jeg har besluttet at jeg vil skrive testamente og det skal være et notartestamente. Jeg har fundet nogle på nettet der kan hjælp med at skrive testamente billigt

Et notartestamente har den fordel at det bliver arkiveret i skifteretten. På den måde er man sikret testamentet altid kommer frem efter ens død, hvilket jo er praktisk da man ellers ikke er sikret ens ønsker opfyldes. Du kan læse mere om hvad en notar er her: http://www.domstol.dk/saadangoerdu/notar/Pages/default.aspx

Men så er vi tilbage ved et lidt filosofisk spørgsmål.

Når man alligevel ikke er her mere, kan man så ikke være ligeglad om ens dumme søster arver noget, eller hvad? Der er selvfølgelig tilfælde hvor man virkelig SKAL skrive testamente. Hvis man f.eks. lever sammen med en og ikke er gift er der tilfælde hvor den der er tilbage ikke arver noget, og det kan jo gøre at personen må gå fra hus og hjem. Dette skal selvfølgelig undgås, det er klart.

Related Posts

Tags

Share This