Mobilt bredbånd er fremtiden, men pingtiden SKAL ned på et acceptabelt niveau

Feb 19, 2013 by

Mobilt bredbånd og fiber net er nok fremtiden for danskerne, det er der vidst overhovedet ingen der er i tvivl om. Med mobilt internet har du muligheder som aldrig før. Mobilt bredbånd kan bruges på farten, og med øgede hastigheder kunne folk i dag gå hen og snakke for at mobilt internet kan bruges som et  alternativ for bredbånd gennem telefonstikket. Fibernet tilbyder danskere en fast bredbånd opkobling med skyhøje og meget stabile hastigheder både op og ned. Med fiber net anvendes der optiske fibre til at modtage og sende indhold med lyset hastighed.
Som det ser ud nu forekommer der kæmpe stor forskel på hvorledes folk i Danmark anvender mobilt bredbånd. Nogle danskere anvender mobilt internet kun til deres notebook når de er afsted, og nogle bruger mobilt internet til deres Apple iPad, og nogle danskere bruger det endda som deres foretrukne bredbånd opkobling.
Mobilt bredbånd bliver som tiden skrider frem mere og mere forbedret, fordi der bliver opsat mange 3G og 4G master i det danske. 4G bliver som tiden går udbredt, hvilket 3, TDC og Telia fokuserer på. Dvs. du lige nu kan bestille download hastigheder tæt på 100 megabit per sekund igennem mobilt internet.
Du skal dog være opmærksom på at upload hastigheden på mobilt bredbånd ofte ikke er særlig høj. Prisen på mobilt bredbånd er stadig høj mange steder, og i forhold til fiber og ADSL er der stadig lang vej endnu.

Leder du efter en vanvittig hurtig bredbånd opkobling med meget høje download samt op hastigheder, ja så er der i dag ikke en teknologi der kan sammenlignes med fiber net. Den høje hastighed på fiber net kan lade sig gøre på grund af de optiske fibre, som bliver brugt til at modtage/sende indhold med en hastighed så hurtig som lysets.
Det er lige meget om du vil spille på din PC, nedhente musik, eller bare browse , kan dette alt sammen være muligt samtidigt helt uden man vil lade det bemærke med fiber net. Det vil sige at har du en meget stor familie, er der nu plads til at i alle sammen kan anvende bredbånd forbindelsen på samme tid uden nogen vil lade sig det bemærke.
Stadig i dag er det dog ikke hele den danske befolkning der har den mulighed at få fiber net, da det afhænger meget af om der er gravet kabler ned eller ej til formålet i dit eget område. Er der nedgravet kabler, vil fiber net med sikkerhed ikke være noget du vil blive meget glad for.

Se også: LG’s super smartphone med 4G snart til Danmark

Bredbånd gennem telefonstikket er det langt de fleste folk bruger i deres hjem i dag. Dette er grundet at alle folk i Danmark har muligheden for at få det, af den grund at bredbånd gennem telefonstikket anvender det allerede nuværende telefonstik til at modtage/sende indhold. Bredbånd gennem telefonstikket download og upload hastigheder er set forbedret betydeligt igennem årene, hvor vi startede med download hastigheder helt ned til kun 56 kilobit i sekundet. Lige nu har en gennemsnits dansker som min. mulighed for at få en download hastighed på 10 megabit i sekundet igennem deres telefonstik (ADSL bredbånd). Bredbånd gennem telefonstikket er af den grund ikke på vej ud lige nu, men af den grund at der bliver nedgravet fiber net kabler ned flere steder i DK og det gør det muligt med højere og mere stabile download hastigheder, vil det stille og roligt tage over efter bredbånd gennem telefonstikket.

Related Posts

Tags

Share This