Så er det forår og bøgen springer ud

Mar 29, 2012 by

Er jeg bare den eneste der er mega glad for at det er ved at være forår? fuglene synger og det er tid til at få ordnet haven og ikke mindst få malet udvendigt. Jeg har ganske meget træværk der skal have en tur med træbeskyttelsen, men jeg orker bare næsten ikke ar gå i gang.

Jeg vil meget hellere arbejde i haven end at male, jeg er bestemt ikke verdens bedste maler 🙂 Derimod elsker jeg havearbejde, både det at planlægge hvordan det hele skal se ud, men også bare at gå derude og gøre det hele perfekt.

Eller dvs perfekt bliver en have vel aldrig, der er altid lidt mere der kan gøres, men det vigtigste er at det er dejligt i haven, og det er det jo i foråret.

Men tilbage til malerarbejdet, så har jeg i år besluttet mig at hyre en til at gøre arbejdet for mig, jeg fandt denne maler som kommer forbi og giver mig et tilbud på alt udendørs malerarbejde.

Noget helt andet som ikke har med haven at gøre, er fodbold. Hvad sker der lige for OB dette forår? http://sporten-dyn.tv2.dk/article.php/id-49201262:tv-her-er-obs-sorte-for%C3%A5r.html, de er bare gået helt ned. Nu er træneren så fyret, og det må vi da håbe hjælper dem, men det ser godt nok skidt ud for klubben med de stolte traditioner og de mange “lige ved og næsten”.

Kan OB overhovedet nå noget i år og hvem skal være ny cheftræner? Jeg har ikke svarerne, men jeg glæder mig som et lille barn til at finde ud af det. Jeg har ikke de helt store laster udover fodbold, jeg elsker bare fodbold, og det er faktisk det eneste der kan holde mig væk fra haven når det er godt vejr 🙂

Related Posts

Tags

Share This