Spændende koncepter – jeg anmelder to nye hjemmesider

May 9, 2012 by

Spændende koncepter – jeg anmelder to nye hjemmesider

I dag vil jeg se på to interessante sider, interessante fordi den ene tilbyder services som man ikke ser mange steder på nettet, og den anden fordi den er startet i en branche hvor der allerede er masser af konkurrence.

Suppe, steg og is

Den første er suppestegogis.dk som tilbyder LIVE practikal jokes. Det foregår ved at du hyre en af deres karakterer (eller flere) som i samarbejde med dig planlægger hvordan der skal tages pis på dine gæster. Ideen er suveræn da der er meget lille konkurrence og har man først prøvet LIVE practikals jokes er det noget man fortæller vist og bredt om.

I forhold til internettet er ideen god af 3 grunde:

  • Mund-til-mund omtale – nemt
  • Humor – noget der kan deles på de sociale medier
  • Uniqueness – det er helt specielt at prøve

Link til side: http://www.suppestegogis.dk/

Trendybags.dk

Den næste jeg vil se på er Trendybags.dk. Shoppen er endnu en shop til kvinder, fristes man til at sige. Der starter rigtigt mange shops op og mange lukker igen, jeg vil prøve at se på om Trendybags er en af dem der også er her om et år.

Hvis vi starter med de negative, så er der allerede online shops der handler med dametasker, ja og alt andet en kvinde har brug for, så lad os grave lidt dybere og se lidt på teknikken bag shoppen og måske derudaf danne os et billede af det setup der køres, og dermed hvad der ligger bag af kapital m.m.

Hvis vi ser på søgemaskineoptimering så er der gode sidetitler og metadescriptions, og der er tekster, omend korte, på kategorier og produkter. Det er tydeligt at Google er en markedsføringsfaktor. Et par søgninger på Google viser også at de aktivt bruger adwords fornuftigt.

Et kig i koden afslører at de kører Dynamic Web 7.0, hvilket ikke er noget helt billigt system og i forhold til mange andre webshops der starter op næsten uden ide, uden kapital og uden arbejdsomhed, virker Trendybags faktisk til at både kunne og ville en masse. Jeg spår shoppen gode muligheder for at komme godt fra start og blive etableret på det danske internetmarked.

Link til shop: http://www.trendybags.dk/

Related Posts

Tags

Share This